19 فروردین 1404
لوگو

مرکز تحقیقات عدالت در سلامت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

1 مورد یافت شد

استفاده از پوشش‌های خوراکی برای افزایش ماندگاری سیب و کنترل پوسیدگی آبی

https://herc.tums.ac.ir/مقاله-ها/استفاده-از-پوشش‌های-خوراکی-برای-افزایش-ماندگاری-سیب-و-کنترل-پوسیدگی-آبی

کنترل کپک آبی و افزایش ماندگاری سیب‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه‌ها با پوشش کیتوسان (1.0%)، LE (62.5 میلی‌گرم/میلی‌لیتر) و CHLE پوشش داده شدند و در دمای 25 درجه سانتی‌گراد ذخیره شدند. ویژگی‌های کیفیتی میوه‌ها (مانند...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه