1 مورد یافت شد
https://herc.tums.ac.ir/مقاله-ها/استفاده-از-پوششهای-خوراکی-برای-افزایش-ماندگاری-سیب-و-کنترل-پوسیدگی-آبی
کنترل کپک آبی و افزایش ماندگاری سیبها مورد ارزیابی قرار گرفت. میوهها با پوشش کیتوسان (1.0%)، LE (62.5 میلیگرم/میلیلیتر) و CHLE پوشش داده شدند و در دمای 25 درجه سانتیگراد ذخیره شدند. ویژگیهای کیفیتی میوهها (مانند...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود