1 مورد یافت شد
https://herc.tums.ac.ir/مقاله-ها/استفاده-از-پوششهای-خوراکی-برای-افزایش-ماندگاری-سیب-و-کنترل-پوسیدگی-آبی
استفاده از پوششهای خوراکی برای افزایش ماندگاری سیب و کنترل پوسیدگی آبی استفاده از پوششهای خوراکی برای افزایش ماندگاری سیب و کنترل پوسیدگی آبی مقاله "استفاده از پوششهای خوراکی برای افزایش ماندگاری سیب و کنترل پوسیدگی آبی" در مجله "مهندسی علوم بهداشت...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود