2 مورد یافت شد
https://herc.tums.ac.ir/article/تعیین-غلظت-نیترات-و-ارزیابی-خطر-آن-در-آبهای-بطریشده-در-ایران
آب معدنی یکی از منابع آب آشامیدنی در بسیاری از کشورهای خشک و نیمه خشک، از جمله ایران است. بزرگترین نگرانی، اثرات بهداشتی قرار گرفتن در معرض غلظتهای بیش از حد نیترات در آب آشامیدنی به دلیل ایجاد متمیوگلوبینمی در کودکان است. بنابراین، مطالعه حاضر با...
https://herc.tums.ac.ir/Article/بررسی-مشارکت-آبهای-بطریشده-در-جذب-مواد-مغذی-با-استفاده-از-شاخص-کیفیت-تغذیهای-آب-بطریشده-(BWNQI)-در-ایران
بررسی مشارکت آبهای بطریشده در جذب مواد مغذی با استفاده از شاخص کیفیت تغذیهای آب بطریشده (BWNQI) در ایران بررسی مشارکت آبهای بطریشده در جذب مواد مغذی با استفاده از شاخص کیفیت تغذیهای آب بطریشده (BWNQI) در ایران مقاله "بررسی مشارکت آبهای بطریشده...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود