تقاضای القایی در تشخیص سرطان
مقاله "تقاضای القایی در تشخیص سرطان" در مجله "مدیریت سرطان بینالمللی" منتشر شد

عنوان فارسی مطالعه:
تقاضای القایی در تشخیص سرطان
عنوان انگلیسی مطالعه:
Induced Demand in Cancer Diagnosis
چکیده مطالعه:
مقدمه:
تقاضای القایی ارائهدهنده (SID) یک مفهوم اساسی در اقتصاد سلامت است که به تشخیص انواع مختلف سرطان و هزینههای مرتبط با آن مربوط میشود. مرور حاضر به بررسی مطالعات مرتبط با تقاضای القایی در تشخیص سرطان پرداخته است.
روش مطالعه:
این مرور سیستماتیک به بررسی تقاضای القایی در تشخیص سرطان در چهار پایگاه داده معتبر (اسکوپوس، ساینس دایرکت، وب آو ساینس، و پابمد) از ژانویه 1980 تا جولای 2019 با استفاده از کلیدواژههای "تقاضای القایی"، "سرطان" و "تشخیص" پرداخته است. همچنین، ارجاعات مطالعات یافت شده از طریق جستجوی اصلی نیز برای تحلیل در نظر گرفته شده است.
یافتهها:
هیچ مطالعهای که به طور خاص به تقاضای القایی در تشخیص سرطان پرداخته باشد یافت نشد که نشاندهنده یک کمبود قابل توجه در مطالعات مرتبط با تقاضای القایی در تشخیص سرطان است. بنابراین، اصطلاحاتی که بیشترین ارتباط را با مفهوم تقاضای القایی در تشخیص سرطان داشتند مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت، 24 عامل در سه گروه اقتصادی، اجتماعی-فرهنگی، و ساختاری دستهبندی شدند. بیشتر شواهد موجود در مورد احتمال تقاضای القایی در تشخیص سرطان به تشخیص زودهنگام یا بیشتشخیصی ناشی از غربالگریهای غیرضروری (57.14 درصد مقالات مرور شده) و نادیده گرفتن دستورالعملهای بالینی (42.8 درصد مقالات مرور شده) عمدتاً توسط تصویربرداریهای تشخیصی مربوط میشود.
نتیجهگیری:
تحقیقات متمرکز بر روی تقاضای القایی در تشخیص سرطان ضروری است. علاوه بر این، اصلاحات اقتصادی، اجتماعی و ساختاری مرتبط با عواملی که استفاده بیرویه، بیشتشخیصی و خدمات غیرضروری را با تشخیص سرطان مرتبط میسازند برای کنترل هزینهها و آسیبها و ارائه بهترین مزایا به بیماران لازم است.
جهت مشاهده و دریافت مقاله کلیک کنید
ارسال نظر