ترجیحات و تمایل مادران برای پرداخت جهت واکسنهای ویروس پاپیلومای انسانی در ایران: یک مطالعه آزمایش انتخاب گسسته
مقاله "ترجیحات و تمایل مادران برای پرداخت جهت واکسنهای ویروس پاپیلومای انسانی در ایران: یک مطالعه آزمایش انتخاب گسسته" در مجله "گزارشهای پزشکی پیشگیرانه" منتشر شد.

عنوان فارسی مطالعه:
ترجیحات و تمایل مادران برای پرداخت جهت واکسنهای ویروس پاپیلومای انسانی در ایران: یک مطالعه آزمایش انتخاب گسسته
عنوان انگلیسی مطالعه:
Mothers’ Preferences and Willingness-to-Pay for Human Papillomavirus Vaccines in Iran: A Discrete Choice Experiment Study
چکیده مطالعه:
مقدمه:
این مطالعه با هدف شناسایی ترجیحات و تمایل به پرداخت مادران برای واکسنهای ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) در ایران انجام شده است. از روش آزمایش انتخاب گسسته (DCE) برای ارائه دو نمایه فرضی از واکسنها به مادران استفاده شد که هر کدام شامل ترکیبی از پنج ویژگی در دو یا سه سطح بودند.
روش مطالعه:
نتایج آزمایش انتخاب گسسته با استفاده از رگرسیون لجستیک شرطی تحلیل شد و تخمین تمایل به پرداخت (WTP) برای هر ویژگی محاسبه شد. نرخ پاسخدهی 53.96 درصد و نرخ تکمیل پرسشنامه 93.57 درصد بود.
یافتهها:
نتایج نشان داد که حفاظت در برابر سرطان دهانه رحم، زگیلهای تناسلی، مدت زمان حفاظت، عوارض جانبی جدی و هزینه بر تصمیمات مادران برای واکسیناسیون HPV تأثیر دارند. عوارض جانبی جدی بیشترین اهمیت را داشت. تمایل مادران به پرداخت برای واکسن چهارظرفیتی بیشتر از دوظرفیتی بود.
نتیجهگیری:
به دلیل تمایل بیشتر مادران به پرداخت برای واکسن چهارظرفیتی، این واکسن میتواند مناسبترین گزینه برای گنجاندن در برنامه ملی واکسیناسیون باشد. دلیل این امر محافظت بیشتر در برابر زگیلهای تناسلی است که واکسن چهارظرفیتی ارائه میدهد.
جهت مشاهده و دریافت مقاله کلیک کنید
ارسال نظر