استانداردهای نوظهور و مدل ترکیبی برای سازماندهی رویدادهای علمی در دوران و پس از همهگیری کووید۱۹
مقاله "استانداردهای نوظهور و مدل ترکیبی برای سازماندهی رویدادهای علمی در دوران و پس از همهگیری کووید-۱۹" در مجله "آمادگی در برابر بلایا و سلامت عمومی" منتشر شد

عنوان فارسی مطالعه:
استانداردهای نوظهور و مدل ترکیبی برای سازماندهی رویدادهای علمی در دوران و پس از همهگیری کووید-۱۹
عنوان انگلیسی مطالعه:
Emerging Standards and the Hybrid Model for Organizing Scientific Events During and After the COVID-19 Pandemic
چکیده مطالعه:
مقدمه:
از ابتدای سال ۲۰۲۰، همهگیری بیماری کرونا (COVID-19) تقریباً بر هر جنبهای از زندگی انسان تأثیر گذاشته است. فعالیتهایی که نیازمند گردهماییهای انسانی هستند یا به تعویق افتادهاند، لغو شدهاند یا بهطور کامل بهصورت مجازی برگزار شدهاند. برای جبران کمبود تماس حضوری، مردم به محیطهای مجازی روی آوردهاند که مزایای آن شامل افزایش فراگیری و دسترسی و کاهش ردپای کربن است. با اینحال، فناوریهای آنلاین نوظهور نمیتوانند بهطور کامل جایگزین رویدادهای علمی حضوری شوند.
روش مطالعه:
این مطالعه به بررسی مدلهای جدید برای برگزاری رویدادهای علمی و بررسی راهکارهای ترکیبی در دوران پساکرونا میپردازد که شامل ترکیب مشارکت حضوری و مجازی است.
یافتهها:
نتایج نشان میدهد که مدل ترکیبی، راهکاری مناسب برای برگزاری رویدادهای علمی با توجه به شرایط همهگیری و محدودیتهای آن است. این مدل امکان مشارکت بیشتر را برای افرادی که بهصورت حضوری نمیتوانند حضور داشته باشند فراهم میکند.
نتیجهگیری:
این مقاله به این نتیجه میرسد که مدل ترکیبی نه تنها به بهبود شرایط برگزاری رویدادهای علمی کمک میکند بلکه میتواند بهعنوان بخشی از سیستم تابآوری علمی بهکار گرفته شود.
جهت مشاهده و دریافت مقاله کلیک کنید
ارسال نظر